فقط علی دایی تنها کسی که میتونه فوتبال ایرانو درست کنه اگه اون بتونه امکان پذیره وگرنه هیچ کس دیگه ای نمیتونه
عضو VIP شهرسختافزار
حدود 49 درصد شد تا ساعت یک شب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالبته بعدا هم درصد برد استقلال بیشتر شد .
کاربر شهرسختافزار
فقط علی دایی تنها کسی که میتونه فوتبال ایرانو درست کنه اگه اون بتونه امکان پذیره وگرنه هیچ کس دیگه ای نمیتونه
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
عضو VIP شهرسختافزار
علی دایی چیکارست ؟! اصلا تو فروم استقلال چیکار میکنه ؟! ساسان جان هر وقت اومدی بی زحمت این 2 تا پست بالایی + پست من رو که الان زدم رو پاک کن ... (اسپم) ممنون !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
+ این پست پایینی که علی زده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 17-02-09 انجام شده است علت: اضافه کردن مطلبی !!! :دی
عضو VIP شهرسختافزار
وحید تو اگه Modetator بشی یک پست تو این انجمن نمیذاری ها! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو هم یه نگاه بنداز:کد:http://pcnetwork.ir/showpost.php?p=129195&postcount=422
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنکنه اینم همونه ؟! من نمیدونم این علی دایی چه ربطی به تاپیک استقلال بزرگ داره ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بهتره اونم پاک بشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
چیز مهمی نیست ، ولی دوستان دیگه تکرار نکنید خواهشا .
بزارید بحث در مورد استقلال رو دنبال کنیم .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (18-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
الان از جلو استادیوم حافظیه رد شدم !!! ظرفیت تکمیل شده !!! (جایگاه استقلالیها) به امید برد پر گل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواستم برم ولی دیدم خرتوخره !!! ضمن اینکه سرم شلوغه کار دارم !!! (سری قبل بدجوری باتوم خوردم) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (18-02-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
الان دارم بازی با مقاومت رو نگاه می کنم می ترسم مساوی بگیریم!
البته نیمه دوم بازی کلا عوص میشه دیدی به اینم 6 تا زدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
الان که تا دقیقه 40 ... 2 بر 0 به نفع سپاسیه !!! خدا به خیر بگذرونه !!! خیلی بد بازی میکنیم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید طالب لو داره گلهای بچه گونه ای میخوره !!!
murizaki_2000 (18-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks